четвер, 23 листопада 2023 р.

Захід до Всесвітнього дня дитини

 

  20 листопада, світ відзначає Всесвітній день дитини,  тому учні 1 та 3 класу стали часткою чарівної казки, що розгорнулася під час неймовірної конкурсно-розважальної програми.Вчителі, як майстри казок, розпочали свою магію за допомогою кульок у всіх відтінках кольорів веселки.

Дітлахи взяли участь у низці захоплюючих конкурсів, які перетворили звичайний спортивний зал в арену неймовірних пригод. Літаючі кульки стали чарами, які розсіяли буденність і принесли миті справжньої казки в серця дітей.

Веселі конкурси стали важливим етапом в їхньому святі. Від вправ на розвиток координації рухів до веселих естафет і творчих завдань, діти не лише здобували перемогу, але й вчились командній роботі та важливості спільної радості.

Такий неординарний підхід до святкування Всесвітнього дня дитини залишиться в пам'яті кожного учасника як невичерпне джерело веселих спогадів та надихаючих вражень. Виявляється, коли використовуєш кульки та творчість, навіть звичайний день може перетворитися на справжню казку для дітей.

 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.